Elektriciteit

Jeroen Crauwels is de ideale partner voor uw elektriciteitswerken. Met meer dan 10 jaar ervaring staat Jeroen voor u klaar met een groot aanbod aan diensten.
Van basisinstallaties tot uitgebreide installaties: alles is mogelijk. Voor zowel nieuwbouw als renovatie wordt er steeds met de nieuwste technieken op de markt gewerkt.

Algemene elektriciteitswerken
Ik ben uw professionele elektricien die enerzijds zorgt voor volledige elektrische installaties of voor kleinere renovatiewerken. Veiligheid en comfort staan altijd voorop.
Bestaande elektrische installaties in oudere woningen zijn vaak niet aangepast aan de moderne elektriciteitsbehoeften. Zowel voor uw comfort als voor uw veiligheid doet u er goed aan de installatie aan te passen.

Domotica
Wie het comfort van zijn leven wil verhogen, laat domotica installeren. Door gebruik te maken van domotica kan alles automatisch uitgevoerd worden, bijvoorbeeld op afstand met een smartphone. Er wordt steeds gewerkt met verschillende topmerken.

Verlichting
Een lichtstudie is van belang in ons dagelijks leven. Elk interieur en iedere ruimte is verschillend en heeft zijn eigen karakter. Daarom is het zeer belangrijk om voorafgaand een lichtstudie op te laten maken. Hiervoor kom ik langs om de situatie te bekijken en opmetingen te doen, als ook naar de klant zijn wensen en verwachtingen te luisteren en dit in kaart te brengen 

Maak direct een afspraak

Waarom kiezen voor Jeroen Crauwels?

ERVAREN
BELGISCHE VAKMAN

24/24 en 7/7
SERVICE AAN HUIS

TRANSPARANTE EN
CORRECTE PRIJZEN